Seilsportgruppa J/80


BSF Seilsportgruppa har siden oppstarten i 2015 vokst frem til å bli et aktivt miljø og tiltrekker seg seilere som normalt faller fra sporten – de unge som vil ta steget ut av jolle, men som ikke kan kjøpe egen båt. Miljøet representerer hele spekteret med ferdighetsnivåer.

BSF har i dag 1 stk. J/80 treningsbåt, to til er i privat eie og trener med gruppa. Treningen er også arena for uttak til BSF’s lag i Norsk Seilsportliga.

Gjennom Seilsportgruppa ønsker vi å gi de som ikke har lyst eller mulighet til å eie egen båt en mulighet til å allikevel komme seg på vannet for å seile.

For storbåtseilere og turseilere som har lyst til å prøve seg i mindre båter eller bare har lyst til å kappseile er leie av BSF’s J/80 et godt alternativ til å bruke egen båt – men unge uten egen båt har prioritet på leie!

For de aktive lagene som ønsker å seile match racing eller representere BSF i Norsk Seilsportsliga gir dette en mulighet til å trene regelmessig i på mange måter lik båt som J/70 som benyttes i ligaseilingen.

Mot en årlig treningsavgift får du tilnærmet fri tilgang til de organiserte treningene. Du får også tilgang til å leie båten på egen hånd for en rimelig penge.

team-bodo-seilsportsliga-aalesund