Seilsportgruppa J/80

BSF Seilsportgruppa er en undergruppe av Bodø Seilforening som trener mot vår deltakelse i elitedivisjonen i Norsk Seilsportsliga. Gruppen har trening på tirsdager og torsdager i seilsesongen og kjører medlemskvelder og teorikvelder utover vinteren. En normal trening består av regattatrening, teknikktrening, sosiale elementer og/eller deltakelse på Ramsalttirsdag.

Foreningen disponerer 3 stk. J/80. 2 er eid av foreningen mens 1 er eid privat. Med deltakelse i seilsportgruppen får man tilgang på treningene, deltakelse på stevnene og muligheten til å få lånt foreningens båter utenom treningstid. Treningsavgiften ligger på 2 000 kr for vårsesongen og 2 000 kr for høstsesongen. For ungdom under 22 så koster det 1 000 kr for vår og 1 000 kr for høst. Man må i tillegg melde seg inn i seilforeningen.

Bli med oss for å lære seiling på et helt nytt nivå og ha det gøy mens man gjør det.

Kontaktperson:

Roar Wiik