BSF J/80 booking

Kalenderen viser når BSF’s J/80 er booket (opptatte datoer er market med rødt. Forespurte men ennå ikke godkjente bookinger er markert med oransje). Prioritering av bruk er som følger:

1. Trening Seilsportgruppa.
  2. Trening før stevne for medlemmer i Seilsportgruppa som skal konkurrere – to siste uker før stevne.
  3. Trening og regatta – prioritet ungdom uten egen båt.
  4. Trening og regatta for øvrige medlemmer i Seilsportgruppa uten egen båt.
  5. Utleie til BSF medlemmer.

OBS! Båten er i utgangspunktet opptatt hver torsdag fra 1600 – 2100 for trening. Det er pause i treningene i sommerferien. Se bookingkalenderen nedenfor.

For å booke båten registrer ditt ønske i kalenderen. Klikk på ønsket dato og fyll ut informasjonsfeltene. Fyll gjerne ut klokkeslett fra – til. Hvis du ønsker å bruke båten på en dag den er opptatt kan du sjekke med båtansvarlig om bookingen gjelder hele dagen eller bare en del av den. Forespørselen godkjennes manuelt og du vil bli kontaktet for forskuddsbetaling og endelig bekreftelse.

Her finner du leievilkår.

Spørsmål rettes til Tobias på 482 45 374 eller epost tobsan900@gmail.com.

Laster kalender...