Seilkurs 2021


BSF kan endelig holde seilkurs igjen – selv om vi heller gjerne skulle hatt det på våren og i starten av sesongen. Kurset er lagt til helga 10. – 12.09.21. Vi starter med en teorileksjon og litt bli kjent tid fredag kl. 1800 – 2100 i Bodø Båtforening sine lokaler i Moloveien vis a vis Molostua. Lørdag og søndag, begge dager 1000 – ca. 1500, tilbringer vi på sjøen fordelt på de båtene foreningens medlemmer stiller med. Avhengig av antall påmeldte prøver vi å holde antall deltagere i båten inkl. skipper på max 3 eller 4 stk.

Dere som har vært påmeldt i 2020 får fortrinnsrett på plass – men må allikevel melde dere på om igjen nå. Dere som ikke har vært påmeldt men spurt etter kurs må også selvfølgelig melde dere på.

Vi trenger:

Navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Oppgi også om du allerede er medlem i BSF. Send påmeldingen til ola.sakshaug@online.no.

Kursprisen er kr. 1 900 for de som ikke er medlemmer i BSF, kr. 1 500 for medlemmer. Medlemskap kan tegnes fredagen (eller gjerne med en gang 😊 ).

Velkommen på kurs!

Bodø Seilforening