NNMS Tirsdagsserien Race 2


Årets andre NNMS tirsdag for BSF med gode vinder og nydelig vær.

Værmeldingen sa østlig vind og styrke 5 til 6 m/sek. Løypa gikk til den sorte staken ved Langstranda, styrbord runding, derfra til bøye ved Siriskjær med babord runding, tilbake til Langstranda styrbord runding og videre til Lille Svartoksen styrbord runding.

Denne siste vrien var tydeligvis både uventet og «overraskende» på flere skippere. Det går rykter om at en båt antok babord runding, tirsdagskomiteen har bare hørt vage og udokumenterte påstander om hendelsesforløpet i denne forbindelse. Ble det tatt en ny og korrekt runding? Det er også på det rene at noen var svært takknemlige for at fremste båt i klasse 2 kalte opp over VHF for å få en bekreftelse på at det faktisk var styrbord runding. Av dramatikk ellers var det en frekk tjuvstart i klasse 2.

Vi er svært glade for at hele to nye båter ble med oss denne tirsdagen, «EJDER» en HR 29 og «NORD» en Albin Cirrus, vi håper alle å se dere igjen på banen snart. Det er synd vi ikke kan treffes på det sedvanlige skippermøtet og debriefen etterpå.

Vi gratulerer vinner i klasse 1 Gunnar Jørgensen med «Sofie» og vinner i klasse 2 Helge med «Vinna».

Klasse 1.
1. plass: Gunnar Jørgensen «Sofie»
2 plass: Bernt Aanonsen «Spleis»
3 plass: Harry Nilsen «Lucille»
4. plass: Espen Christensen «Njord»
5. plass: Torfinn Sørensen «Ejder»

Klasse 2.
1. plass: Helge Andreassen «Vinna»
2. plass: Ola Sakshaug «Julie»
3. plass: Jan Eric Hauge «Havløye»
4. plass: Håkon Gustavsen «Valkyrjen»
5. plass: Håkon Byberg «Mulighheten»
6. plass: Hege Kvalnes «Ego»
7. plass: Olav Taraldsen «Vilja» DNS (startet ikke p.g.a. tekniske årsaker)