Sesongstart jollegruppa


Jollegruppa ønsker nye og gamle seilere velkommen til sesongstart.

Seilsesongen er i full gang og nå er det jollegruppa sin tur å dra ut på vannet. I helga ønsker vi nye seilere velkommen på kurs der de blir å lære alt som trengs for å komme i gang med treninger sammen med jollegruppa. Har du enda ikke meldt deg på kan du melde deg på her: http://bodoseilforening.no/2021/04/introduksjonskurs-i-jolleseiling-for-barn/

Vi setter i gang med treninger fra og med mandag 3. mai og vi gleder oss veldig til å ta i mot både nye og gamle seilere. Nytt av året er at vi blir å sette i gang med faste treninger for RS Feva på onsdager, i tillegg til ordinære treninger på mandager med optimistjoller. RS Feva er en større båt enn optimistjollen og er beregnet for to stykker ombord. Målgruppen for dette tilbudet er eldre barn og ungdommer som er klare til å ta det neste steget innenfor seiling. Treningstidene blir på mandager fra klokken 17:30-20:00 med optimistjollene og på onsdager fra klokken 17:30-20:00 med RS Feva.

Ønsker du mer info er det bare å ta kontakt med leder for jollegruppa, Roar Wiik. Tlf: 416 62 769.