Bodø Seilforening utlyser turseilingskonkurransen SeilUT 2021


Mange seilere deltar ikke i regatta, men foretrekker turseiling. Nå introduserer vi en konkurranse som alle kan være med på: SeilUT 2021. Vi legger ut havner og ankringsplasser i hele Nordland som du kan besøke og for hvert besøk får du poeng. De som sanker mest poeng vinner fine premier (som blir annonsert senere). Det blir også premier for de som har besøkt flest forskjellige havner.

Havner hvor du ligger på svai gir mer poeng enn havner med flytebrygge og havnene lengst borte gir mest poeng.

Registreringa forgår med en app som du laster ned til mobiltelefonen din. Du vil kunne se egne resultater på samme og du kan følge alles resultater på ei ega hjemmeside.

Konkuransen starter 1. april og går fram til 31. oktober. Alle medlemmer i Bodø Seilforening også fra avdelingene i Lofoten og Vesterålen. Det er gratis å delta du laster bare ned appen. Der finner du også hvilke havner som er med. Registreringa kan bare foregå når du er i den aktuelle havna. Og du bør ha seilt dit, i hvertfall deler av turen. Flere om bord i samme båt/familie kan delta. Men bare en i hver hustand vil bli premiert.

Appen heter Trimpoeng og lastes ned på google play eller Apple App Store.

OBS det vil lagt ut flere havner etter hvert og vi mottar gjerne forslag til havner og mer bilde materiale. Det er Bernt Aanonsen som er ansvarlig for opplegget som vi har hentet fra Molde Seilforening.

Bruk påskedagene til å sanke de første poengene, vi er i gang fra 1. april!