Redningsselskapet

Bodø Seilforening oppfordrer sine medlemmer til å følge oppfordringen fra Redningsselskapet. Dette handler om å begrense muligheten for at mannskapene på redningsskøytene skal bli smittet. De har en samfunnsnyttig oppgave og er sårbare i tilfelle sykdom da det er begrenset hvem andre som kan utføre deres oppgaver.

Oppfordring fra Redningsselskapet:

«Dagens situasjon gjør vår beredskap ekstra sårbar og vi fraråder derfor bruk av fritidsbåt i ukene fremover. Hyttefolket er bedt om å holde seg hjemme, nå er det båtfolket som bør vise det samme ansvaret. Vi oppfordrer alle til å ta ansvar og fokusere på at dette er en felles dugnad»