Velkommen til RAMSALT-Tirsdag


Bodø seilforening har inngått sponsoravtale med RAMSALT/NOBL derfor kaller vi nå tirsadgsregattaene for RAMSALT-tirsdag. En RAMSALT vimpel vil markere dette utenfor BBFs lokaler når vi møtes og vi forplikter oss til å profilere RAMSALT i forbindelse med regattaene. Tirsdag første mai blir første RAMSALT-tirsdag. Vi møtes som det er gjort kjent før kl 16:00 til Skippermøte i BBFs lokaler og starten går kl 17:00

Vi vil senere lage et seilarrangement for framtidige beboere i byggeprosjektet RAMSALT.

RAMSALT prosjektet er et stort byggeprosjekt i Sjøgata. Det markedsfører seg med «Boliger på første rad til natur og kultur». Boligene vil ha den best mulige utsikten til startlinja som BSF bruker på indre havn ved NOR-regattaen, Nattseilasen og Sjyvotten. Kanskje kan det bli aktuelt også å starte noen av RAMSALT-tirsdagene der inne. Vi håper at vi med samarbeidet også kan gjøre beboerne mer kjent med seiling og synes det er et spennende samarbeidsprosjekt vi har gått inn på.

Her er regattaseriens resultatside i 2018: