Norsk Seilsportsliga – 1. divisjon – runde 1


Velkommen til andre helgen av Seilsportsligaen i Bodø!

Det er nå Bodø Seilforening virkelig skal i ilden – i 1. divisjon lørdag 2. og søndag 3. juni 2018. Vi stiller med vårt påmeldte lag i serien – og som arrangør har vi også ett «bonuslag» siden serien mangler ett for å være fulltallig med 15 lag.

Dommerbåten følger med.

Bodø Seilforening ønsker dere alle velkommen til andre helgen av Seilsportsligastevne i Bodø. Denne gangen er det 1. divisjon hvor Bodø stiller med mannskap.

Seilingen er meget publikumsvennlig da seilebanen ligger rett utenfor Moloen i Bodø. I tillegg filmes stevnet og vises på storskjerm med kommentator. Begge dager med start kl. 1000. Seiling vil foregå til ca. kl. 1600 begge dager.

Hektisk båthåndtering

Bodø Seilforening (BSF) har arbeidet med arrangementet i lang tid og er meget godt fornøyd med gjennomføringen sist helg da Eliteserien hadde sin runde.

Et meget positivt næringsliv har støttet opp om arrangementet. Arrangementet har Molostua nede på havnen som base. Der blir det vist spenstig seiling på storskjerm av stadionformat med  livesendinger og kommentarer – inkludert grafiske analyser fra regattaenes GPS tracking system.

Samme sted har næringslivet stands med biler, banktjenester og smaksprøver på fiskemat. I Molostua er det kiosk med utvalg for enhver smak. Like ved kan man benyttet sjansen til å se på seilasene fra orkesterplass, de foregår i bukta rett utenfor.

Se link:

Om Norsk Seilsportsliga

Bodø Seilforening på Facebook