Påmelding til årets kurs begynner 1

Påmeldinger til årets Seilkurs for begynnere begynner nå å komme inn. Kurset arrangeres  fredag 27. – søndag 29. april 2018. Dette er det eneste kurset også dette året. Vi har rundt 20 plasser og i 2017 var kurset fulltegnet lenge før kurset startet. Årets kurs blir likt tidligere med en teoridel på fredag kveld fra kl 18:00 og seiling lørdag og søndag. Nytt av året er at vi bruker Seilforbundets flotte kurs bok Seil kjølbåt.  Les mer om kurset under kurs på vår hjemmeside. Du finner alt om påmelding og priser der.