BSF Aktivitetsplan 2018


Styret i BSF har satt opp aktivitetsplan for 2018. Denne planen er satt opp under forutsetning av at to av seilasene i Seilsportsligaen blir arrangert i Bodø. Disse skal gå helgene 25.-27. mai og 1.-3. juni. Derfor har vi fastsatt  NOR 2018 til  11.-12. mai. Dette gir tilreisende torsdagen som er Kristi himmelfart til å seile hit.

Væran Rundt blir 16.-17. juni, Vestfjordseilasen lørdag 30. juni.

BSF har flere optimistjoller som vi gjerne skulle aktivisert. Nå gjør vi et forsøk med å arrangere seilaktiviteter for barn/unge fra 11år og oppover i første uka etter skuleslutt

På høsten starter vi opp med turtirsdag og turseilas i helga som tidligere. Vi kombinerer Seilingensdag med åpne båter og avslutning med Landego seilasen. Det blir lørdag 25. august. Swai singelhanded er blitt en populær seilas og arrangeres lørdag 1. september. Klubbmesterskapet er blitt avlyst de siste to årene enten pga vanskeligheter med å få komite eller dårlig påmelding. I 2018 skal klubbmesterskapet gå som en litt lang seilas omtrent som Singelhanded løpet, men med fult mannskap. Det skjer lørdag 15. september. Fjordomseilinga skjer 28.-30. september,nattseilasen på tirsdag 9. oktober.

Dette er forslag fra styret. Vi legger det ut til diskusjon og vil gjøre nye vurderinger om alternative gode forslag skulle dukke opp.

Se gjennom og sett av i kalenderen allerede nå, det er mye god seiling å glede seg til i 2018! Aktivitetsplanen finner du her!