Pallplass for Bodø Seilforening i Norsk Seilsportliga


Laget fra Bodø greide til mange sørpå sin overraskelse, en tredjeplass i helgas seilaser i andredivisjon. Laget bestod denne gangen av Tobias Juul Johnsen, Marit Maarnes, Kai Linde og Lars Rønhaug Pettersen.  Men serien 3,1,4,3,1,1,2,1 ble det hele 4 seire. Dette betyr at plasen i andredivisjon er sikret og en kan planlegge for videre satsing i 2018.

For oss som har fulgt Bodø de to årene i Seilsportligaen har vi kunne se hvor små marginer det er på dette nivået. En liten feil blir straffet hardt og en ligger sist. J/80-gjengen i Bodø har trent mye og vi har på tirsdagene kunne få et glimt av det nivået de har nådd. VI har sett store framganger hele veien og laget har seilt bedre og jevnere for hver gang. Sett i det lyset var jeg selv ikke veldig overrasket når det ble plassering på øvre halvdel denne gangen, men å nå helt opp til tredje er en prestasjon det virkelig står respekt av.