Fjordomseiling 2017


Årets fjordomseiling starter fredag 29.09 med beregnet avgang kl. 0900 – uten at det er til hinder for å henge seg på etter arbeidstid om det skulle være nødvendig for noen. Det ble prøvd ut med hell i 2016.

I utgangspunktet seiler vi over til Lofoten fredag og samles til sosialt treff på Klatrekafeen i Henningsvær utpå kvelden. Lørdag blir det en kortere etappe til et dertil egnet sted. Gøy om båter fra BSF Lofoten henger seg på! Tilbake i Bodø avhenger jo av når reveljen går søndag, men sånn midt på kvelden er oppnåelig. Ser du for deg kveldsmørke og ellevilt nordlys…?

Vi har selvfølgelig en plan B hvis været tilsier stampekryss nordover – for to år siden dro vi til Bolga i stedet, der kan det også være mulig å ordne at kroa på Bolga Brygge holder åpent. Kortere tur, men hovedsaken er jo å komme seg på sjøen sammen med gode medseilere ei hel helg.

Påmelding eller vise interesse for å være med kan du gjerne gjøre på vårt Facebook arrangement. Alternativt kontakt Ola (90192636) eller Nils (90892716). Mangler du mannskap kan vi hjelpe til med å formidle det, det kan du også poste på FB arrangementet om du vil.

Ingenting å spekulere på – sett av helga – all erfaring fra tidligere år tilsier fin seiling, god stemning og hyggelig selskap.