SWAI Bodø Singelhanded 2017


I år arrangeres SWAI Bodø Singelhanded for femte gang, og for fjerde gang står regattaen på terminlisten til Bodø Seilforening. Vi kan dermed si at regattaen har etablert seg som en tradisjon på starten av høstsesongen. Stabile og gode deltagertall vitner om at seilasen har funnet sin plass.

SWAI Bodø Singelhanded 2017 er en distanseseilas som seiles i området utenfor Bodø, Lørdag 2. september. Her får skippere og redere muligheten til å vise hva de får til uten mannskap ombord. En utfordring som mange vet å benytte seg av, og også i år håper vi på deltagelse fra BSF avdeling Lofoten.

Det blir sosialt samvær med premieutdeling på lørdag kveld kl 19.00. Det servers tapas eller lignende, og matserveringen er inkludert i påmeldingsavgiften.

Påmelding på SailRace.

Velkommen til SWAI Bodø Singelhanded 2017!