Vårens siste tirsdagsregatta


Kanskje var vi litt feige da vi satte løypa, det ble bare en times seiling i det fine været.  Fem båter i hver klasse stilte til start i dag. Men vind fra nordvest er det umulig å få kryss-start med startområdene vi har. Det ble slørestart som etterhvert ble kryss fra moloen mot Siriskjær som var førstre runding. Deretter ble det et greit spinnakerlegg ned mot jernstanga på Landstranda.  Så kryss mot Eholmen og lens ned til jernstanga og i mål.  Sett i etterpåklokskapens lys burde vi hatt to runder mellom jernstanga og Eholmen.

Når vinden blåser over Hjertøya blir det litt varierende forhold og forholdene varierte mye på noen få meter. Her vinner de som er våkne og følger en ikke med går det dårlig. Sånn er seiling.

I den minste klassen vant Caro II foran Sofie.  I den største klassen vant BSF båten sin første seier,  gratulerer til Iver og gjengen ombord der. På andre kom Vilja.

Resultatene er lagt ut.