Spinnakere å få kjøpt på Kiwi!


Med 3-4 m/s fra sørvest ble det igjen å seile langs fjæra, men turen Rakflæsa – Kvalbakken er en innholdsrik og spennende bane fordi den utfordrer mannskapene på flere viktige valg i forholde til strøm, vei, vind og bølger- skal man gå ut i fjorden eller snike snike seg mellom holmer og skjær? Ikke lett å bli klok på denne løypa og hvilken vei som lønner seg vet vi sjeldent før vi faktisk er i mål og kan bruke etterpåklokskapens nøyaktige vitenskap. Vel inne skilte det kun 15 sekunder i La Sirenas Favør til Frøya.

Ellers så var jo Flugt sin nye Kiwipose er fargeklatt på fjorden denne vakre Lofotkvelden ; )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fem − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.