Tirsdag 2.mai starter tirsdagsserien


Da er det en uke til seriestart. Etter en vinter som ikke helt ville gi seg ser vi endelig ende på sludd og snø. Nå gjelder det å få båt og mannskap startklare. I tillegg til å få båtene klar til start bør en sjekke at målebrevet er betalt og påmeldt tirsdagsserien. Dette er ikke helt klart enda men litt senere i uka vil vi legge ut påmelding på Sailracesystem.no. Det er viktig at alle melder seg på før start  tirsdag 2.mai Tirsdagsserien har sin eget område på www.bodoseilforening.no som en lett finner fra forsiden oppe mot venstre.

Vi vil også legge ut saker på Facebookgruppen bodoseil.

Skippere og andre som vil seile møter på Bodø Båtforenings lokaler i Moloveien kl 17 på tirsdag. Der blir seilere som ikke har båt fordelt rundt på båtene. Løypa blir lagt og opplegget rundt start og så videre blir gjennomgått.  Så møter alle etter seilasen på samme sted til kaffe, saft, prat om seilasen og til slutt resultatliste.

Tirsdagskomiteen er presset hva angår medlemmer. Noen jobber turnus og leder er ofte på reise. Det betyr at vi kjører samme opplegg som i fjor. Dette opplegget er enklere å administrere og det er relativt lett å få beregnet resultatliste mens vi er samlet etter seilasen.  Alle seiler med rating fra målebrev og er båten innmålt med spinnaker blir en ratet deretter.

Seilingsbestemmelsene er lagt ut her.