Temakveld:» Inua rundt dammen» i BBFs lokaler tirsdag 24. januar kl 19:00


Nå har Karin og Enno funnet sortert ut de beste bildene fra deres tur med Inua, en Hallberg-Rassy 310, rundt dammen og er klar til å gi oss en opplevelse av turen. De startet fra Bodø i juni 2015 og deltok i november/desember samme år i ARC (Atlantic Rally for Cruisers) som minste båt(31 fot). Etter over et års seiling og 13 000 nautiske mil kom Karin og Enno hjem til Bodø igjen 21. august i fjor. Nå er de klar til å fortelle om turen til oss Bodø Båtforeningslokaler  tirsdag 24. januar kl 19:00.

I intervju med Seilmagasinet sa de: – Vi gjorde mange erfaringer. Disse har vi systematisk og detaljert skrevet ned underveis. Det ble mange punkter, og denne listen deler vi gjerne med andre ved at vi etter hvert skal legge den ut på bloggen vår. En av de dårligste erfaringene vi gjorde, opplevde vi allerede kort etter start fra Kanariøyene. Det blåste stiv kuling aktenifra og det tålte verken vindroret på grunn av en liten, men avgjørende teknisk feil i monteringen, eller festet til autopiloten som gradvis tok kvelden. Vindroret fikk vi ikke reparert før vi kom til Karibia, mens autopiloten gikk av og på under hele kryssingen. Det førte til at vi måtte håndstyre i fire døgn på skift. De andre døgnene kunne vi aldri stole på at den holdt kursen, eller den kunne i verste fall slutte helt å fungere. Det var tøft.

Velkommen i Bodø Båtforeningslokaler  tirsdag 24. januar kl 19:00