Aktivitetsplan 2017


Tett feltStyret i BSF har satt opp forslag til aktivitetsplan for 2017 og vi er allerede i gang med å spørre folk til komiteene. Hvis du har lyst til å være med å arrangere noe av vår aktivitet så ta kontakt. Og om du blir spurt husk å si JA!

Viktige datoer til våren er seilkurs 21.-23. april, første tirsdagsseilas 2. mai, NOR 2017 26. – 27. mai, Væran Rundt 17.-18. juni, Vestfjordseilasen 1. juli. Vi må selvfølgelig ta noen forbehold, men det skal sterke grunner for å endre på noe av dette. Sett av datoene. Vi satser også på å være med på den store strandryddedagen og håper på å bli en del båter som drar enten til Paradisbukta eller Steinsvær for å rense strandkanten.

Nytt i år er at vi prøver å arrangere Landegode seilasen som en forlengelse av Havnelangs/Seilingens dag som vi regner med blir 26. august. Vi prøver også å flytte nattseilasen tilbake til en fredagskveld slik at vi kan ha en hyggelig kveld sammen etter selve seilasen. Fjordomseilinga blir 22.-24. september.

Du kan se planen her.