Landegode seilasen lørdag 1. oktober, vi møtes kl 10:00


2005-10-01-landegodeseilasen-13Bodø seilforening feirer sitt 40 års jubileum til helga .  Og vi feirer det med å innby til seilas. Foreninga har siden 2001 arrangert Landegode seilasen, hvor alle som var med å seile måtte gi minst 100 kroner til den saken en seilte for. De fleste gangene har det vært TV-aksjonen, men vi har også gitt til Leger uten grense, Frelsesarmeens Kvinnehus, Redningsselskapet og SOS-barnebyer.  Tilsammen har en gitt over kr 100.000.

I år seiler vi igjen for TV-aksjonen og Røde Kors: Sammen får vi hjelpen helt fram! Vi inviterer både seilbåt eiere, og de som ikke har båt til å komme å være med. Vi møtes på brygga ved Thon Hotellet lørdag kl 10:00. Vi  ordner med at alle får en båt å være med. De som blir med, båteier og alle de andre betaler kr 200 hver til TV-aksjonen. Kom å feire  Bodø Seilforening 40 år og støtt TV-aksjonen 2016.