Lite vind ble litt mere og så ingen vind


6 båter stilte i liten klasse og 5 båter i stor klasse tirsdag 23. august. Det var ikke mye vind, men nok til at løpet ble satt fra moloen med kryss opp mot Eholmen bøye, kort spinnakerlegg ned til grønnstaken, skarpt slør til Lille Svartoksen, en god platt spinnakerlegg til grønnstaken igjen, slør opp til Siriholmen bøye og spinnakerlegg til mål.

Først ute ved Lille Svartoksen ble det litt futt i vinden og det så bra ut – før de fremste båtene stoppa nesten helt opp i lite vind før grønnstaken. Løpet ble først forkortet ved at Siriholmen bøye ble droppet, men stilla ble såpass komplett at det var vanskelig å runde grønnstaken. Da maksimaltiden nærmet seg uten at vinden gjorde det samme ble regattaen avbrutt.

Som plaster på såret ble det god kake etterpå :-)

Foto: Laila Lovise Lollo Johansen

Tirsdag 1