Fjordomseiling 2016


Hei. Vi tenker å ta en seiltur med start på formiddagen fredag 23. september kl. 1100 og retur søndag. Det er mulig å justere start til litt senere på dagen ved behov. Foreløpig er det båtene Embla med Ola Sakshaug og Nirvana med Nils Eldby  – vi håper på enda flere. De som er påmeldt må gjerne legge til mannskapet i denne gruppen.

Plan A er 3 dagers seiling med stopp i Sørvågen og i Henningsvær. Total distanse vil være ca. 140 nautiske, men dette er så langt bare et forslag, og kanskje gjør vi endringer hvis noen har gode forslag eller at været ikke frister for å krysse Vestfjorden. Ett alternativ er stopp på Nordskot og i Heningsvær om været tilsier dette. Vi spiser middag i båtene fredagen – og på lørdagen samles vi på Klatrekafeen i Henningsvær og får tid til noe godt å spise og drikke.

Seilere hjemmehørende i Lofoten oppfordres også til å være med på hele eller deler av turen.

Nirvana Fjordomseiling 15