Tirsdagsseilas for alle


Årets tirsdagsserie starter om to dager. Bodø Seilforening ønsker at så mange båter og seilere som mulig deltar på denne ukentlige aktiviteten.  Dette er en lavterskeltilbud for alle som har seilbåt eller de som ikke har båt, men som ønsker å seile.

Selv om vi anbefaler alle å stille med målebrev fra NORRating vil båter uten slikt få tildelt en rating før start. Det blir gjordt etter beste skjønn av regattakomiteen.

Det er bare å gjøre båten klar, stille opp på Bodø Båtforenings lokale i Moloveien (rett på andre siden av gata til Molostua) kl 17 på tirsdager og bli med på dette eventyret i Bodøs vakre skjærgård. Har du ikke båt å seile med vil du få plass ombord hos noen. Dette ordnes på møtet før start. Etter seilasen møtes vi på Bodø Båtforening sosialt samvær og resultatliste..Norte