Nysatsing tok de første plassene 2


Snipe 2

De tre J/80 i foreninga startet like greit med å ta de første 3 plassene i den store klassen med relativt god margin ned til båt nummer fire. Swai (skipper Remi Rasmussen) kom først foran Ziggy (skipper Kai Linde) og seilforeningas nye båt BSF på tredje.

I den  minste klassen var det rimelig tett men Ea (Morten Leiknes) kom et halvt minutt foran Don´t Panic (skipper Tom Antonsen) med Lucille på tredje.

Løypa gikk fra Langstranda med start på utsiden av grønnstaken, bøye 2 ved moloen, bøye 8 ved Siriskjær, bøye 2, bøye 3 ved Eholmen og i mål.

Havløye hadde en tjuvstart og måtte tilbake til og starte på nytt. Da vi startet på utsiden av grønnstaken var det litt langt inn til starter Gunnar Koch. Signalet for tjuvstart hørtes ganske godt men det trengtes en ekstra oppkalling på VHF for å kalle båten tilbake.

Den usikre værmeldinga gjorde at vi safet litt og valgte en kort løype med mulighet for avkorting. Vinden stod seg til alle var i mål og løyet helt en time etterpå.

Det var fin temperatur, sol og fin vind på 2-5 m/s og hele 15 båter stilte til start.

Nerthuz med skipper Johnny Østhus seilte sin første tirsdagsregatta og dermed er det to Hanse 385 i serien.

Resultater finner du her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


fire × 7 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Nysatsing tok de første plassene

  • Ola

    Og mannskapet på Embla vil gjerne gjøre oppmerksom på at det kan lønne seg å være såpass konsentrert at man faktisk rekker starttiden sin… Bugger!!!