Årsfest fredag 1. april er ingen spøk


BSF inviterer til en forsinket årsfest for å dele ut premiene fra tirsdagsseilasene 2015. Det skjer fredag 1. april kl 19:00på En kopp i Sjøgata. Vi har reservert bakrommet som vi har brukt2015 Tirsdagspremier ved flere anledninger. Det blir anledning til hyggelig prat, en liten konkurranse kan påregnes og så skal vi ære våre beste seilere fra i fjor. Hver og en bestiller den maten de vil spise fra menyen og betaler for det selv. Prat og underholdning er helt gratis. Det er greit for oss som arrangerer å vite om noen kommer og vi ber om en mail til undertegnede om du kommer: baanonse@online.no.

En spesiell invitasjon går til Gunnar, Tobias, Tom, Harry, Svein og Bernt som må være der for å hente sine premier og høste heder og ære fra  tirsdagsseilasen 2015.