Tirsdagsseilasene starter denne tirsdagen


Endelig sesongstart, tirsdag er første seilas. I år møtes vi fast i BBFs lokaler kl 17:00, og her møtes vi også etter seilasen til oppsummering. Det blir kaffe og kjeks på enkelt vis. Hvis noen kan/vil stille med ei skuffkake en tirsdag blir det satt svært pris på.

Vi bruker også i år SEILmagasinets sailrace system til utregning av resultatene. Men håper at vi har mer rutine på det og at det går raskere med å få det ferdig. Her kan all10295800_10152344131855365_2859177070647305386_ne være med å hjelpe til med å melde seg på nettet allerede nå. Det er viktig også å betale for NOR-ratinga siden systemet automatisk henter ratinga til resultatet derfra.

Skillet mellom klassene er satt som i fjor i forhold til båtene. Bestemmelsen sier:

Det seiles i to klasser: Båter med nominelt NOR Rating til og med 0,895 og båter med NOR Rating fra og med 0,896. Klassene starter i hver sin start. (Nominelt NOR Rating betyr den NOR Rating båten vil ha med spinnaker og foldepropell og uten individuelle tillegg eller fratrekk)

Bestemmelsene for årets serie er lagt ut. En del endringer er gjort i forbindelse med at vi også i år bruker SEILmagasinets sailrace system. Det viktigste er at en i år må melde fra om en seiler med eller uten spinnaker før seilasen starter. I utgangspunktet er alle registrert med spinnaker, men kan melde fra på skippermøtet om en ikke skal bruke denne. Ellers går endringene på hvordan vi regner poeng i serien ved DNF og om seilasen ikke blir tellende fordi ikke nok båter fullfører. Vi er enda i samtale med ansvarlige for systemet for å få klarlagt detaljer rundt dette.

Deltaker avgifta er satt til kr 80 pr seilas i år og det inkluderer kaffe og kjeks hver gang for hele mannskapet. Vi har ikke noen til å steike vafler

Meld dere på nå og betal NOR-ratingaTirsdagskart 2015. Båter som ikke har registrert seg får fastsatt rating av tirsdagskomiteen og må regne med at det settes høyest mulig.

Velkommen til årets sesong, det begynner tirsdag.