NOR 2015 – frokost og festmiddag!


Egon 1NOR 2015 inviterer skippere og mannskap til en solid seilerfrokost fredag morgen før starten av årets regatta. Vi møtes på Egon (Thon hotellet i havna) for påfyll av energi og hvisking om taktikk før det braker løs.

Frokosten koster kr. 81,- pr. person og varer fra klokka 0630 til 0930 fredag 29. Mai. Informasjon, påmelding og betaling finner du på Seilmagasinets SailRace side:

http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1862

Her kan du velge mellom å melde på 1 eller 2 personer – husk rett valg, det bestemmer prisen du belastes. Feltet «Mannskap» trenger kun fylles ut der skipper’n tar ansvar og forer crew’et sitt. Påmeldingsfrist 28.05 kl. 1200!

Stormen 1

Etter premieutdelingen på lørdag kveld (som i tilfelle godt vær skjer på kaia utenfor Stormen bibliotek) inviterer NOR 2015 til festmiddag i anledning regattaens 10 – års jubileum! Høytideligheten finner sted på Stormen  konserthus i 5. etg. med terrasse mot havna. Middagen ledsages av åpen bar og en gjennomgang av trackingen fra dagens dyst. Og her er alle seilere velkomne, ikke bare de som har deltatt på årets shorthandeventyr – samtlige med følge om de ønsker.

Middagen koster kr. 500,- pr. person (leie av lokale, mat, barbetjening og rengjøring til selvkostbudsjett) og starter kl. 1900 lørdag 30. Mai. Informasjon, påmelding og betaling finner du på Seilmagasinets SailRace side:

http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1881

Her kan du også velge mellom å melde på 1 eller 2 personer – husk rett valg, det bestemmer prisen du belastes. Feltet «Mannskap» trenger kun fylles ut der skipper’n tar ansvar og forer sin ektefelle eller tilsvarende. Påmeldingsfrist 28.05 kl. 1200!