Lørdag seiler vi Landegodeseilasen


Lørdag 20. september invitere Bodø Seilforening igjen til seilas: Landegodeseilasen. Det er 14. ganga denne seiles og hvert år har en reist rundt kr 10 000 til et godt formål. Flere år har en samlet til TV-aksjonen, men en har også støttet lokale foreninger som Frelsesarmeens kvinnehus, Brystkreftforeninga og flere.

I år seiler vi igjen for TV-aksjonen som støtter Kirkens Nødhjelps aksjon som har som mål å skaffe reint vann til 1 million mennesker. De som vil være med på seilasen møter på brygga utenfor Thon hotellet kl 10:00 lørdag. De som ikke selv har båt får tildelt en båt å være med. Løpets bestemmelser blir gitt og selve starten går på indre havn(om vinden tillater det) kl 11:30. Det faste løpet har gått sør av Hjertøyene ut til Kvittingene ved Landegode og inn til Hjertøysundet hvor målgangen er Plakat Landegodeseilasen 2014lagt på nordsida. Er det lite vind legger vi et kortere løp slik at vi kan fullføre en regatta. Etter seilasen er det samling med kaffe, kakesalg og premieutdeling. Alle som deltar betaler minst kr 150 til saken.

Få med deg venner og bekjente til en fin høstseilas med mening.

BSF ønsker velkommen lørdag til spennende seiling for en god sak