Tora var først på tirsdag


SONY DSC

Tora noterer innkomsten for Caro, Inua og Norte

De som hadde seilt NOR2014 var godt forberedt for tirsdagens seilas i Bodø. Det var gunder start ved grønnstaken på Langstranda og kryss opp til moloen og så et langt slør/lense legg ut for å runde Røssøy. Kryss opp for å runde Siriskjær bøyen ned til grønnstaken og så i mål i moloåpninga. Coppelia en Ballad var først til å starte og så fulgte de på Inua, Norte osv og til slutt Swai ca 20 minutter etter de andre. Det ble ei stille før mange av båtene hadde nådd Røssøy og de som seilte foran beholdt vinden lenge og det ble et stort gap mellom båtene. De som hadde startet først hadde nok fått best vind. Men da de tre første, Caro, Norte og Inua, skulle i mål ble de alle liggende i stilla. Tora og Spleis kom ganske langt bak, men valgte å gå tettere på Hjartøya og seilte inn de tre. Det ble Tora som kom først og måte notere innkomsten for alle de andre. Spleis kom inn som nr to og vant sin klasse.

Rekkefølgen i klasse 1 ble Tora, Caro, Northe, Inua Coppelia, Ea, Ami. I klasse 2 ble dette resultatet: Spleis, Ashiki, Lucille, Vinna, Swai, Ayolos, Emma(DNF).

Sol og varmt var det hele seilasen gjennom og en flott dag på sjøen.