Temakveld 18.03 – sikkerhetsbestemmelser NOR 2014


DA BEGYNNER DET Å BLI KLART FOR TEMAKVELDER I BSF!

ISAF logo

 

Vi i NOR 2014 komiteen vil den 18 mars gjennomføre en tema kveld med fokus på sikkerhetsbestemmelsene i kategori 3 ettes ISAF sine bestemmelser – som gjelder for regattaen. Vi vil redegjøre for hva som er nødvendig utstyr ombord i båtene, samt forklare hvordan man løser de utfordringer som nødstyring kan medføre. Redningsselskapet vil også bidra med og dele sine erfaringer om hva ulykker til havs kan medføre.

Vi møtes på Molostua kl. 1900!

Vel møtt,

NOR 2014 komiteen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3 + = syv

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.