BSF på nett 2


Vil du være med å bidra til innholdet på våre nettsider? BSF holder nå på med å legge våre nettsider over på en ny publiseringsløsning. Rett over nyttår en gang regner vi med at denne lanseres.

Hovedmålet med endringen er å komme over på en løsning som er «hyllevare» og kan driftes 100 % av foreningens medlemmer – uten store krav til datakunnskaper og til en lavere pris enn i dag. En hyggelig bieffekt er oppfriskning av design og funksjonalitet for besøkende.

Vi benytter et verktøy som heter WordPress, og redaksjonen ønsker å invitere ALLE medlemmer som kan tenke seg å bidra med stoff til å bli bidragsytere. Det være seg å skrive turartikler, beskrivelse av en regattadeltagelse, linke til innhold på andre seilsider etc. Å skrive innlegg gjør du fra hvilken som helst datamaskin (eller nettbrett) som har internett tilgang. Og vi kommer til å gi en innføring i hvordan, det er rimelig enkelt.
Pr. i dag er vi tre «redaktører», Ola, Enno og Karin. Vil du være med i teamet som bidragsyter så send en epost til ola.sakshaug (ætt) online.no. Vi trenger navn og epost adressen din. Om ikke før så kommer da en invitasjon til redaksjonsmøte i Januar en gang.

Inua


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


8 × = sytti to

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “BSF på nett