Klart for nattseilas i Svolvær fredag 20. september


Førstkommende fredag blir det igjen nattseilas for båtene i BSF Lofoten. Etter seilasen blir det samling i klubbhuset i Marinepollen for resultatgjennomgang og servering av kjøttsuppe. Regattaansvarlig er Lars Erik. Langtidsvarslet hos YR ser veldig lovende ut.

Nattseilasen blir sesongens siste regatta i regi av BSF Lofoten.Oppmøte og skippermøte på Anker brygge senest kl 1930. Start kl 2000 ved ytre startlinje og målgang mellom lykt på Risøy og blink i Austertløpet. Seilasen vil gå over til Sveet med runding av Rødholmen. Endelig bane og retning vil bli opplyst på skippermøte. Vedlagt finner du kartskisser på to alternative baner.

For å dekke utgifter til lån av lokale og er det satt en startavgift pr båt på kr 200. Det ønskes påmelding av båt og antall mannskap så snart som mulig og innen onsdag kveld. Meldes til Lars Erik på tlf 905 20681

Link til kart finner du her.

Nattseilas Svolvær 2013