Høstsesongen er i gang i Bodø også


Forrige tirsdag stilte 14 båter til start på tirsdagsseilasen. I flott solskinn og grei vind seilte vi fra Moloen rundt Siriskjær, Lille Svartoksen, Breigrunnen og Lille Svartoksen igjen og til mål.

Det ble et spennende kryss opp mot Siriskjær hvor veivalg og slag gjorde utslag. Mellom Lille Svartoksen og Breigrunnen var det et fint gennaker / spinnaker legg, det gjaldt bare å få den greit ned ved runding av Breigrunnen. Tilbake til Lille Svartoksen ble det bare et legg og så et nytt spinnaker legg til mål. Her var nok spinnakeren bedre egna enn gennakeren. Caro II vant minste klasse foran Lærke og Victoria. I største klasse vant Norte foran Spleis og Swai.

I morgen er det ny seilas. Det er meldt god vind og vi skal legge en bane seilas. Velkommen til ny seilas.

190813 Bernt