Endelig Allan sin tur


Allan med sin Acho Alai har i alle år vært en av de mest trofaste tirsdagsseilerne, men aldri lyktes helt. Denne sesongen har det blitt mange gode plasseringer, ofte bare noen sekunder etter vinnerbåtene. I kveld derimot var marginene på rette siden, og El Dorado som til tross for en god sluttspurt, ble på korrigert tid slått med et halvminutt.

En tøff kveld ble det, med mye vind, stiv kuling i de verste kastene. Kort løype rundt Kvalbakken og tilbake ble valgt, frista egentlig aldri å seile over det frådende havet. Saltsmak fikk mannskapet også smake med bølger som til tider slo godt over båtene. For de som var ute ble det en fin opplevelse tross alt, og god erfaring som kan komme godt med siden.

200813 Peder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


tre + 6 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.