Mørket var ikke helt mørkt og vinden ikke helt borte


Det var meldt tett regn og ingen vind. Noen var kanskje litt skeptiske til å skulle ut å seile da vi møttes kl 18:30 på tirsdag. Vi la et litt kortere løp, start utenfor moloen og så om Røssøya og Lille Svartoksen til mål i moloåpninga.

Det blåste fra sørøst 4-8 knop og et par av båtene prøvde seg med spinnaker/gennaker. For Spleis så det ikke ut til å lønne seg denne ganga, mens Don’t panic holdt god fart med spinnakeren. Etter Røssøy ble det platt lens til lille Svartoksen og så slør inn til mål.

Løpet tok oss rundt 1:15 til 1:25 i seiltid og det var bare lett regn mens vi seilte. Og det var forholdsvis lett å se med mye lys fra byen. Det er alltid en spesiell stemning med nattseilas og vi hadde en flott seilas.

Norte var vinneren foran Sofie og Vinna, 6 båter fullførte seilasen.

111012 Bernt moerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


+ fem = 12

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.