Landegodeseilasen seiles lørdag 13. oktober, det blir sol og fint vær


Lørdag 13. oktober invitere Bodø Seilforening igjen til seilas: Landegodeseilasen. Oppmøte i år er på Molostua slik som på Tirsdagsseilasene. Møt klokka 10:00.

Vi inviterer også folk til å komme selv om en ikke har båt og håper at skipperne i foreninga stiller med båter. En trenger ikke ha seilerfaring, men må være kledd og forberedt på noen timer på sjøen.

Det er 11. ganga denne seiles og hvert år har en reist rundt kr 10 000 til et godt formål. Flere år har en samlet til TV-aksjonen, men en har også støttet lokale foreninger som Frelsesarmeens kvinnehus, Brystkreftforeninga og flere.

I år seiler vi for TV-aksjonen som støtter Amnesty International. De som vil være med på seilasen møter på Molostua kl 10:00 lørdag 13. oktober. Løpets bestemmelser blir gitt og selve starten går på indre havn(om vinden tillater det) kl 11:30. Det faste løpet har gått sør av Hjertøyene ut til Kvittingene ved Landegode og inn til Hjertøysundet hvor målgangen er lagt på nordsida. Etter seilasen er det samling med kaffe og kakesalg og premieutdeling på Molostua eller ved Molokroken. Alle som deltar betaler minst kr 150 til saken. Premier blir sponset av byens næringsliv.

BSF ønsker velkommen lørdag til spennende seiling for en god sak.

180413 Bernt rating