Ny tirsdagsseilas


Værmeldingene for tirsdag så ei stund verre ut enn forrige tirsdag, men forventet vind er nå betydelig redusert. Fra kl 16:00 roer vinden seg og kl 17:00 meldes det bare frisk bris som reduseres til laber bris kl 19:00. Det er meldt sol og 5-6 grader så husk solbriller.

Det er lagt opp til langseilas også denne tirsdagen, det betyr lengre legg en ved bane seilas.

Vi møtes kl 17:00 og starten går henholdsvis kl 18:00 og 18:10. Forrige tirsdag møtte svært mange opp for å være med å seile og i minste klasse var det hele 8 båter. Håper storbåtene også tar seg laus i morra. Ansvarlige denne ganga er Helge, Oddgeir og Harry.

Ten-Sing stiller med vafler. Velkommen til ny seilas.

260912 Olav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


åtte − = 7

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.