NOR 2012 starter fredag 11.mai


Da er datoen satt for årets shorthanded regatta i nord, Nordland Offshore Race.  Det blir tracking fra Seilmagasinet slik som før. Vi prioriterer dette foran mer usikre løsninger via mobiltelefon selv om disse stadig er i bedring. Regattaen starter om lag på samme klokkeslett som i fjor, altså kl 1130. Løypa blir start indre havn, med rundingspunkter ved Værøy og Nupen (Fleinvær).  Om vi seiler med eller mot klokka vil vi bestemme oss for senere.

I denne regattaen har mange av de beste seilerne i nord deltatt. En seier her henger høyt og gir poeng i Seilmagasinets shorthanded ranking.

Da er det bare å ta høyde for tidlig slipsett og sette av datoen på kalenderen. Vi regner med 25 båter på startlinja og 2 klasser.

Regattakomiteen består i starten av Olav Taraldsen (Leder) og Remi Rasmussen.  Etter hvert vil vi fylle på med ytterligere 3-4 komitemedlemmer. Dersom noen vil være med å arrangere dette er det bare å ta kontakt.

Mer informasjon kommer etter hvert.

050112 Olav