Sjyotten seiles 27. desember


Den tradisjonsrike romjulsseilasen, Sjyvotten, seiles tirsdag 27. desember dersom været tillater.  Klok av skade avlyses det ikke på forhånd dersom dårlig værmelding.  Været skifter så fort på den tida av året at denne avgjørelsen tas på molostua før regattaen. Nytt av året er at det blir tracking av båtene. Gå inn på www.endomondo.com og ta en titt på systemet som vil bli brukt. Det er bare å laste ned en app til smarttelefonen din og teste det ut litt.

Flere av seilerne i BSF bruker denne applikasjonene og dere kan kontakte Bernt eller Olav for flere opplysninger.

091211 Olav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


to + 9 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.